Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

FAQs

  • Ποιοι είμαστε;

Ο Γιάννης, παλιός αρτοποιός που είναι γνωστός για την επιτυχημένη του πορεία στην Αρτοζαχαροπλαστική όλα αυτά τα χρόνια, έχει φροντίσει να περάσει το «γονίδιο» της δημιουργίας στην κόρη του Μάρθα. Το 2013 αποφασίζουν λοιπόν  να ανοίξουν το αρτοποιείο τους τον «Σταθμό», που έγινε γρήγορα πολύ αγαπητό στον κόσμο. Στην ιστορία έχει μείνει το περιστατικό με τον πελάτη μας που ήθελε να του στείλουμε  τα είδη μας στο Καρπενήσι!

Έτσι αποφασίσαμε πως το φυσικό κατάστημα ήταν περιοριστικό και δεν μας έδινε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε με τον τρόπο που θέλαμε. Τότε δημιουργήθηκε η ιδέα του Stathmos Bakery, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου θα μπορούμε να στέλνουμε τα προϊόντα που μας έκαναν γνωστούς σε όποιο μέρος επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης.

 

  • Πώς παράγονται τα προϊόντα που αγοράζετε;

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στις σελίδες του Stathmos Bakery βασίζονται σε συνταγές του Γιάννη που εξελίχθηκαν με τα χρόνια εμπειρίας του ή σε πιο «φρέσκες» ιδέες που προτείνει η Μάρθα. Πάντως ότι δοκιμάζετε παράγεται και συσκευάζεται από εμάς ανάλογα με την παραγγελία σας, οπότε δώστε λίγο χρόνο στα προϊόντα μας για να έρθουν κοντά σας! Η αναμονή γλυκαίνει με την παραλαβή, πιστέψτε μας!

 

  • Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος/η γι’ αυτό που αγοράζω;

Σε κάθε προϊόν που επιλέγετε να δείτε υπάρχει πλήρης λίστα με τα συστατικά του, καθώς και κατάλογος διατροφικής επισήμανσης. Επιπλέον, αναφέρονται με έντονα γράμματα όλα τα συστατικά που υπάρχει ενδεχόμενο να προκαλέσουν αλλεργίες. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε τις τροφές που δεν είναι κατάλληλες για εσάς.

 

  • Και τώρα με τον κορονοϊό τι;

Η σχολαστική υγιεινή και απολύμανση του χώρου αλλά και του εαυτού μας ήταν πάντα απαραίτητη προϋπόθεση στη δουλειά μας. Κάθε διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής γίνεται λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για εσάς, για να παραλαμβάνετε προϊόντα που είναι ασφαλή προς κατανάλωση απ’ όλες τις απόψεις.

 

  • Ωραία, κάνω την παραγγελία μου. Πότε θα παραλάβω;

Το «ταξίδι» της παραγγελίας σας ξεκινά με την παραλαβή της από εμάς. Την επόμενη μέρα μπαίνει μπροστά η διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας, η οποία συνήθως κρατά 1-2 ημέρες (ανάλογα τα είδη). Αφότου γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς, θα ενημερώνεστε από την εταιρεία courier για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το πακέτο σας μέχρι να το παραλάβετε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας στο info@stathmosbakery.gr ή στο 210 26 35 325 για σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

  • Πώς μπορώ να πληρώσω;

Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται εκτενέστερα στην καρτέλα Τρόποι Πληρωμής, όμως επιγραμματικά αναφέρουμε πως μπορείτε να πληρώσετε με Τραπεζική Κατάθεση, με Αντικαταβολή ή με Μετρητά/Κάρτα αν επιλέξετε τη δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας.

 

  • Δέχεστε επιστροφές;

Οι επιστροφές εξηγούνται αναλυτικά στην κατηγορία Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις, όμως επιγραμματικά αναφέρουμε πως μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα με τα οποία υπήρξε θέμα ποιότητας ή που παραλάβατε σπασμένα.

 

  • Είμαι κοντά στο Ίλιον μπορώ να παραλάβω από το κατάστημά σας;

Φυσικά! Το κατάστημά μας λειτουργεί καθημερινά 10:00-15:00 για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για παραλαβή παραγγελιών. Δεν υπάρχει η δυνατότητα λιανικής πώλησης προϊόντων σε «περαστικούς» πελάτες και αυτό προκειμένου να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες.

 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο