Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βασική και απαραίτητη προϋπόθεση της λειτουργίας του «Stathmos Bakery» είναι η γνώση και η πεποίθηση του πελάτη ότι τα προϊόντα μας όχι μόνο είναι ασφαλή προς κατανάλωση, αλλά περνούν από όλους τους απαραίτητους ελέγχους μέχρι να φτάσουν στα χέρια σας.

 

Η πιστοποίηση ISO 22000 μας δίνει την αυτοπεποίθηση της ποιότητας και σας δίνει τη σιγουριά της ασφάλειας σχετικά με τα προϊόντα μας.  Το ISO 22000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Εκδόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και ενσωματώνει τις απαιτήσεις του HACCP, τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και τις γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων.

 

Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που συμπληρώνει τις προσπάθειές μας να κρατάμε σταθερή την ποιότητα των προϊόντων μας και επιβεβαιώνει όσους μας έχουν «δοκιμάσει» που λένε πως «Ο Stathmos αξίζει!».

                                                                                 

 

Στην προσπάθειά μας να βρίσκουμε συνεχώς τρόπους να εξελισσόμαστε ήρθε και η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διαθέτει οργανωμένα εργαστήρια με σύγχρονες υποδομές όπου οι φοιτητές συμμετέχουν σε ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα, τόσο ελληνικά όσο και ευρωπαϊκά, καθώς και σε αυτοχρηματοδούμενα ερευνητικά έργα σε συνεργασία με τη βιομηχανία τροφίμων, παράγοντας σημαντικά αποτελέσματα βασικής ή εφαρμοσμένης έρευνας.

 

Κομμάτι αυτής έρευνας αποτελεί και ο Stathmos, ο οποίος συνεργάστηκε με καθηγητές και μαθητές του Πανεπιστημίου με σκοπό τη δημιουργία ποιοτικότερων και καινοτόμων προϊόντων. Αποτέλεσμα της έρευνάς μας ήταν η δημιουργία του προϊόντος Feel Your Oats με το οποίο συμμετείχαμε στην έκθεση Ecotrophelia 2021 (Εθνικός Διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών καινοτόμων προϊόντων διατροφής) μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επιβλέπων της ομάδας είναι ο καθηγητής Γεωργόπουλος Θεοφάνης (λέκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σουηδία και εξειδίκευση στην Τεχνολογία και τον Ποιοτικό Έλεγχο Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων), με τον οποίο αναπτύξαμε ένα καινοτόμο προϊόν για τα Ελληνικά δεδομένα με βάση το προζύμι βρώμης.

 

Το Feel Your Oats είναι ένα βιολογικό vegan σνακ προζυμιού βρώμης με φυτικές ίνες, β-γλυκάνη, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο προζύμι βρώμης, το οποίο του δίνει χαρακτηριστική και παραδοσιακή γεύση, ενώ είναι φτιαγμένο μόνο με αλεύρι βρώμης και αλεύρι ρεβυθιού, δεν περιέχει δηλαδή καθόλου αλεύρι σίτου. 

Το προϊόν αυτό κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού έπειτα από αξιολόγηση, μαζί με άλλες εννέα συμμετοχές από διάφορα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Κριτήρια επιλογής ήταν εκτός από την καινοτομία του ίδιου του προϊόντος, η γεύση του, η ανακυκλώσιμη συσκευασία του και το πλάνο μάρκετινγκ και προώθησης του προϊόντος στην Ελληνική αγορά. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και το Feel Your Oats κατάφερε να περάσει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού με το Βραβείο "Καλύτερο Πλάνο Μάρκετινγκ και Εμπορίας".

 

 

  

 

https://www.sevt.gr/gr/news-details/HMmIvg/ecotrophelia-2021-teleth-brabeyshs

 

https://magnesianews.gr/slider/oikologiko-kritsini-ton-foititon-toy-panepistimioy-thessalias-vraveytike-stin-quot-ecotrophelia-2021-quot.html

 

https://www.facebook.com/uth.gr/

 

 

 

                                                                                     

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο