Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Πληρωμής

Για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στην οποία θα αναφέρετε στα σχόλια το όνομά σας. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του Stathmos Bakery.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΘΑ του ΙΩΑΝΝΗ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
16500761552
IBAN : GR1001101650000016500761552

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6634148866032
IBAN : GR7301716340006634148866032

 

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@stathmosbakery.gr . Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στo 210 26 35 325.

Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο για την αποστολή σας, θα πρέπει να το αναφέρετε στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο Σχόλιο καθώς και όλα τα στοιχεία για την έκδοσή του όπως πλήρης επωνυμία, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο έδρας.

 

2. Μέσω της διαδικασίας της αντικαταβολής (κόστος αντικαταβολής + 2,5 € ).

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει τη δυνατότητα της πληρωμής κατά την παραλαβή του δέματος (Αντικαταβολή) με κόστος 2,50 € σταθερή χρέωση ανεξάρτητα από τη συνολική αξία της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, Ο ΠΑΡΑΓΓΕΛΩΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

 

2. Μέσω παραλαβής από την έδρα μας (χωρίς κόστος μεταφορικών).

 

Παραλαβή των εμπορευμάτων σας από την έδρα του Stathmos Bakery (Διεύθυνση: Ηλέκτρας Αποστόλου 28, 13122 Ίλιον) στις ώρες και μέρες λειτουργίας μας ή έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση για ραντεβού που σας εξυπηρετεί (τηλ.: 210 26 35 325), όπου μπορείτε να πληρώσετε με τον τρόπο της επιλογής σας.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο